Anca Lupeș vine la Târgu Mureș pentru a susține un curs de managementul carierei muzicale

Masterclass-ul va fi creat si prezentat de Anca Lupes, profesionist cu aproximativ 30 de ani de experienta in industria muzicala din Romania, care a activat in domeniul managementului artistic pentru formatii romanesti dintre care amintim SISTEM sau BERE GRATIS. Anca Lupes este si primul profesionist din Romania care a absolvit programul de Master in Music Business la prestigiosul Berklee College of Music din Boston, SUA, in 2009.

Anca Lupes este de asemeni primul organizator privat de cursuri acreditate de impresariat artistic si organizare de spectacole intre anii 2006-2009. Intre 2015 si 2018 Anca Lupes a creat si predat doua cursuri: Industria Muzicala Explicata (IME) si Marketing Online pentru Artisti si Echipele lor.

Masterclass-ul intitulat “Managementul artistic – o meserie / o necesitate” va avea o durata totala de 4h, si se va desfasura pe parcursul a doua zile. In prima parte a acestuia participantii vor afla care sunt competentele si cunostintele pe care trebuie sa le acumuleze un manager artistic pentru a putea sprijini corespunzator cariera unui artist musical. In cea de-a doua parte participantii vor afla care sunt activitatile si responsabilitatile unui manager artistic in relatia cu artistul pe care il manageriaza. In masura conditiilor de siguranta medicala permise, masterclass-ul va avea loc in persoana, la locatia indicata de către reprezentanții organizatorului, in municipiul Targu Mures.