S.O.S. , sau cum poți ajuta ca proiectele “Șansă egală” să meargă mai departe

Dacă ai o firmă și vrei să susții proiectele “Șansă egală” sau un alt ONG prin redirecționarea unei părți din impozitul pe profit sau pe venit, există două modalități. Pentru că la prima vedere procedurile pot părea complicate, am pregătit câte un ghid pentru fiecare din cele două variante:

1. Redirecționarea impozitului pentru anul 2021 (dacă n-ai făcut-o deja), prin completarea formularului 177, facilitate introdusă recent de statul român. E vorba de impozitul deja plătit către stat, deci după ce vei depune formularul nu trebuie să mai faci nimic, pentru că statul se va ocupa să vireze banii către asociație. Termen limită: 25 decembrie 2022. 

2. Redirecționarea impozitului pentru anul 2022, prin contract de sponsorizare încheiat cu asociația pe care vrei să o susții. În această variantă trebuie să te ocupi tu de virarea banilor către asociație. Termen limită: 31 decembrie 2022*. Găsești contractul de sponsorizare aici: http://www.blogstock.ro/declaratia-177-contract-sponsorizare-editabil-word/

Asociatia Șansă Competițională este prezentă de 8 ani în zona culturii juvenile mureșene, unde am activat în special prin evenimente legate de activitatea de formare a viitorilor muzicieni ai orașului, și nu numai, .

Acesta susținere ajută un ONG, orice ONG activ, să intervină în procesul de formare al viitorilor artiști, alimentându-le dorința de a visa, dar mai ales de a spera că orice vis poate deveni realitate. În toți acești ani am văzut copii care au înflorit, care au spart bariere și și-au îndeplinit harul cu care au fost dăruiți, dar, am văzut și destine care s-au frânt, tocmai pentru că s-au simțit mult prea singuri pe greul drum al afirmării.

De aceea, poți și tu susține cultura juvenilă din Mureș! Direcționează 20% din impozitul pe profit până la finalul anului 2022.

http://www.blogstock.ro/declaratia-177-contract-sponsorizare-editabil-word/